Speeltoestellen

Speelservice kan in samenwerking met VrienDD de leukste en uitdagendste speeltoestellen aanbieden voor alle leeftijdscategorien. Kinderen zullen verzot zijn op de verfrissende nieuwe spelmogelijkheden!

Hags Unimini: Een compleet aanbod aan modulaire speeltoestellen waarvan de afmetingen speciaal zijn afgestemd op kleine kinderen. De toestellen nodigen kinderen uit om winkeltjes te spelen, te klimmen, te glijden door tunnels te kruipen en spelletjes te doen.

Hags Uniplay: Een modulair opgezet speelsysteem met meer dan 50 spanndende speelfuncties en eindeloze combinatiemogelijkheden. Er is een grote keuze uit klimnetten, glijbanen, spelletjes, klimmuren, tunnels en draaitoestellen.

Hags Zingo: Een grappig en kleurrijk speelsysteem dat speciaal is ontworpen om de schoolprestaties en de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Klimtoestellen, veertoestellen, uitkijktorens en glijbanen.

Hags Agito: Een innovatief speelsysteem met flexibele speelmogelijkheden die uitnodigen tot lichaamsbeweging en spel dankzij de combinatie van klimmuren, glijbanen, evenwichtsbalken en klimnetten. Alle Hags Agito toestellen zijn beschikbaar in twee kleuren: blauw of grijs.

Hags Solo: Deze losse producten zijn bedoeld voor afzonderlijk gebruik of als 'finishing touch' voor speelplaatsen, waaronder klimtoestellen, glijbanen, veertoestellen, schommels, speelhuisjes en zandbakken.

Unimini
1

Agito
4

Uniplay
2

Solo
5

Zingo
3

Vriendd
6