De pleinplakkers van Speelservice dagen jong en oud uit om te komen spelen…

Naast onze valdempende, biedt Speelservice diverse speelvloeren voor de openbare ruimte. Zo leveren wij een breed assortiment thermoplastische pleinplakkers:

  • cijfers en letters hinkelbanen
  • sportveldbelijning en logo's
  • spelletjes en dieren
  • educatieve verkeerspleinen

 

Bij elk Speelservice spel worden spelkaarten meegeleverd met daarop de uitleg op welke manieren het spel gespeeld kan worden. De spelmarkeringen zijn een basis voor verschillende spelvormen, met wat creativiteit kun je natuurlijk ook je eigen spelregels bedenken. Op een speelplein spelen vaak veel kinderen tegelijkertijd. Door middel van pleinplakkers wordt er een duidelijke structuur gecreëerd. Hierdoor krijgt ieder kind de ruimte om te spelen en verminderen conflicten en irritaties. Doordat de Speelservice pleinplakkers vlak zijn vormen ze geen obstakel als er niet mee gespeeld wordt. Als er wel gebruik van gemaakt wordt is het voor anderen een duidelijke afbakening.

Verruil het klaslokaal om te leren in de buitenlucht! 
Speelservice maakt leren leuk! Samen met remedial teachers heeft Speelservice diverse spellen en spelbenodigdheden ontwikkeld die gebruikt kunnen worden voor rekenen, taal, algemene ontwikkeling, ruimtelijke inzichten en geheugen training.

Beweging stimuleert de cognitieve functies van het brein: move to improve!!

Productpagina_pleinplakkers1 Productpagina_pleinplakkers2 Productpagina_pleinplakkers3 Productpagina_pleinplakkers4 Productpagina_pleinplakkers5