Contacteer ons altijd voor vrijblijvend advies…

Naast het leveren van de beste en mooiste kwaliteiten kunstgras onderscheidt Speelservice zich door een intensieve begeleiding rondom de aanleg van kunstgras. Met behulp van de installatieservice door vakbekwame professionals wordt er altijd een passende oplossing geboden naar tevredenheid van de klant.

Door jarenlange ervaring en de daarmee opgebouwde kennis blinkt Speelservice uit in haar intensieve begeleiding en advisering rondom de aanschaf en aanleg van kunstgras. Dit eerlijke advies zorgt ervoor dat Speelservice een onafhankelijke en betrouwbare partner in kunstgras is voor hoveniers, landschapsarchitecten, projectontwikkelaars, gemeenten, scholengemeenschappen en groenbedrijven. 

Het kunstgras van Speelservice is bruikbaar voor iedere denkbare toepassing. Voor het beste resultaat is het belangrijk om een aantal stappen te doorlopen. Dat begint uiteraard met een goede aanleg. Hiervoor is vakmanschap vereist. Uiteraard zijn er verschillende soorten kunstgras en iedere aanleg vraagt om een andere aanpak.

Speelservice heeft brede expertise met betrekking tot het aanleggen van kunstgras en werkt met een professionele aanlegservice.

Speelservice, partner van HomeGrass Group, is dé totaalleverancier van kunstgras producten die gebruikt kunnen worden voor iedere denkbare toepassing. Daarom levert HomeGrass Group ook aanlegmaterialen om kunstgras te installeren en een perfect eindresultaat te bereiken.

 

 

   IMG_2053   IMG_2051   IMG_2049   IMG_2039 IMG_2032