Kunstgras met valdemping: Altijd Veilig Spelen & Sporten!

Speelservice biedt de mogelijkheid om een unieke combinatie te maken tussen veiligheid en plezier. Kunstgras is namelijk zeer breed toepasbaar en niet meer weg te denken uit de wereld van sport en spelen. Op maatschappelijk verantwoordde wijze biedt Speelservice oplossingen voor iedere denkbare situatie.

Kunstgras om veilig op te spelen, te bewegen en te vallen...

Spelen en sporten is van groot belang voor de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Zij zijn immers de toekomst. Safety Grass van Speelservice biedt de unieke mogelijkheid om de brug te slaan tussen veiligheid en plezier. Voor de veiligheid van mens en dier biedt Safety Grass de oplossing middels gecertificeerde constructies, welke voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veilig spelen (conform de norm NEN-EN 1177:2008).

Safety Grass wordt voornamelijk toegepast als ondergrond voor speelobjecten, zowel binnen als buiten. Safety Grass heeft een naadloze ondergrond die de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen een onverwachte val. De val wordt optimaal gedempt, zodat een kind na een val weer veilig verder kan spelen. Safety Grass heeft kunstgrassystemen ontwikkeld voor kritische valhoogtes tot en met 3,00 meter, welke zorgen voor een comfortabele en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is Speelservice continu bezig met productontwikkeling en innovatie met als doel de kwaliteit en veiligheid van de producten en dienstverlening te blijven waarborgen. Voor nu en in de toekomst!

Safety Grass is gemaakt uit gerecyclede materialen en heeft een uitstekende drainerende werking. Safety Grass is ideaal voor openbare ruimten, scholen en recreatieterreinen en is geschikt voor iedere denkbare toepassing.

 

 

Productpagina_Kunstgrasmetvaldemping1 Productpagina_kunstgrasmetvaldemping2 Productpagina_Kunstgrasmetvaldemping3 Productpagina_Kunstgrasmetvaldemping4 Productpagina_Kunstgrasmetvaldemping5